بنابراین شما علاقه مند به یادگیری در مورد شیرینی و پخت هستید، اما نمی دانید از کجا شروع کنید؟ خواه قصد دارید نانوایی خود را باز کنید، یا فقط می خواهید مهارت های خود را به سطح بالاتری ببرید، کتاب های هنرهای شیرینی پزی می توانند چیزهای زیادی در مورد هنر و علم محصولات پخته شده مورد علاقه شما به شما بیاموزند.

اما با وجود هزاران کتاب برای انتخاب، دشوار است که بدانید کجا باید بهترین منابع را جستجو کرد.

ما به مربیان شیرینی‌پز در مدرسه هنرهای آشپزی آگوست اسکوفر برای توصیه‌های کتاب برترشان در رده هنرهای شیرینی پزی مراجعه کردیم.

7 کتاب برتر قنادی و شیرینی پزی از نظر قنادی ها
1. بهترین برای تهیه نان: نان، اثر جفری هملمن
تسلط بر نان بسیار دشوار است، حتی در میان نانوایان مشتاق. اگرچه معمولاً برای تهیه نان فقط به تعداد انگشت شماری مواد نیاز است، اما این فرآیند طولانی است و مراحل زیادی را شامل می شود. اگر خمیر خود را به اندازه کافی ورز ندهید یا نان خود را بیش از حد ضخیم کنید، می توانید به سرعت به یک نان کم رنگ برسید.

خوشبختانه برای ما، کارشناس معروف نان، جفری هاملمن، تمام نکات و ترفندهای خود را در کتابی به درستی با عنوان نان بیان کرد. این بیشتر به سمت نانوایی های مقیاس بزرگ با فرمول هایی است که مقادیر زیادی تولید می کنند، اما شما می توانید اطلاعات زیادی در مورد علم و نسبت های پخت نان بدون توجه به اینکه آشپز خانگی هستید یا نانوای حرفه ای، بیاموزید.

اگر می‌خواهید در مورد پیچیدگی‌های نان‌سازی بیشتر بدانید، نان، که از آن به عنوان «انجیل پخت نان» یاد می‌شود، بسیار توصیه می‌شود.

توصیه شده توسط مربی سرآشپز Escoffier، کولت کریستین، سرآشپز اجرایی خبره و استاد بیکر خبره.

2. بهترین برای ساخت شکلات و آب نبات: شکلات و شیرینی، نوشته پیتر پی گرولینگ
به گفته استادان سرآشپز Escoffier، این کتاب مورد علاقه در مورد شکلات است. در حالی که هیچ کمبودی در کتاب های شکلاتی موجود نیست، شکلات ها و شیرینی ها در صدر فهرست قرار دارند. بدون توجه به دانش قبلی شما قابل دسترسی است، اما همچنین شامل اطلاعات فنی بسیار دقیق است.

شکلات ها و شیرینی ها شما را گام به گام با چندین تکنیک پیچیده که ممکن است دلهره آور به نظر برسند، از جمله تلطیف کردن شکلات و شیرین کردن میوه ها را راهنمایی می کند. همچنین به وضوح مشکلات رایج در فرآیند تولید آب نبات را تشریح می کند و نحوه اجتناب از آنها را قبل از وقوع توضیح می دهد.

و اگر این کافی نبود، این کتاب همچنین شامل راهنماهای مناسب برای شکلات با بالاترین کیفیت و سایر مواد شیرینی پزی است. اگر می‌خواهید درباره درست کردن شکلات‌های خودتان بیشتر بدانید یا رویای تبدیل شدن به یک شکلات‌ساز را دارید، خواندن آن ضروری است!

توسط کودی میدلتون، مربی سرآشپز Escoffier توصیه شده است.

3. بهترین برای دانشمند مواد غذایی: طرز کار پخت: کاوش در مبانی علم پخت، اثر پائولا فیگونی
این کتاب منبع نهایی در مورد عملکرد مواد تشکیل دهنده است. طرز کار پخت شما را در تمام واکنش های شیمیایی دخیل در پخت، از جمله واکنش میلارد که شیرینی ها را قهوه ای طلایی می کند و رشد گلوتن که نان جویدنی ایجاد می کند، هدایت می کند.

طرز کار پخت برای نانوایان کنجکاو فکری که نه تنها دستور العمل های موثر را می خواهند، بلکه می خواهند بفهمند که چرا دستور العمل ها کار می کنند یا نمی کنند، عالی است. اگر تا به حال از خود پرسیده اید که چرا در برخی دستور العمل ها جوش شیرین و در برخی دیگر به بیکینگ پودر نیاز است، این کتاب برای شما مناسب است.

توصیه شده توسط مربی سرآشپز Escoffier Nicole Lourie.

4. بهترین برای الهام خلاق: انجیل طعم: راهنمای اساسی برای خلاقیت آشپزی، بر اساس خرد تخیلی ترین سرآشپزهای آمریکا، نوشته اندرو دورننبرگ و کارن پیج
انجیل طعم از زمان اولین انتشارش در سال 2008 کتابی پیشگامانه بود و همچنان مرتبط ترین منبع در موضوع طعم است. این یک گفتمان مفصل در مورد تکمیل طعم ها است که آن را به یک راهنمای برای طراحی غذا و برنامه ریزی منو برای کاربردهای شیرین و خوش طعم تبدیل می کند.

انجیل Flavour به بررسی چگونگی چاشنی غذا برای نشان دادن حداکثر طعم می‌پردازد، موضوعات ایجاد نمایه‌های طعم را بررسی می‌کند، و توضیح می‌دهد که چه چیزی باعث می‌شود طعم‌ها به خوبی با هم کار کنند. دانشجویان آشپزی از همه زمینه‌های مختلف می‌آیند، و این کتاب می‌تواند با معرفی زوج‌های طعمی رایج، به رفع شکاف‌ها کمک کند.

توصیه شده توسط استاد آشپز Escoffier Megan Henke.

5. بهترین برای عکس های گام به گام: شیرینی پزی: تسلط بر اصول شیرینی فرانسوی، اثر کریستوف فلدر
در شیرینی پزی، سرآشپز معروف شیرینی پزی، کریستف فلدر، دستور العمل های پیچیده مستقلی را که ممکن است در نگاه اول غیرقابل دسترس به نظر برسند، می گیرد و سپس نحوه درست کردن آنها را در آشپزخانه خانه توضیح می دهد. با استفاده از این کتاب، می‌توانید دستورالعمل‌های گام به گام عکاسی را دنبال کنید تا نحوه درست کردن دسرهای فرانسوی – شیرینی‌پزی خامه‌ای، پت آچو و اکلر – را بیاموزید که مطمئناً تأثیرگذار خواهند بود.

در کنار دستورالعمل های دقیق، کیفیت عکاسی واقعاً این کتاب را برجسته می کند. آخرین نسخه Patisserie با بیش از 3000 عکس زیبا پر شده است که تکنیک های مختلف گام به گام را به تصویر می کشد.

توصیه شده توسط مربی سرآشپز Escoffier Anne Lanute.

6. بهترین همه چیز: شرکت کینگ آرتور کینگ

7 Best Pastry Arts Books According to Professional Chefs


0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

Avatar placeholder

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.